GJITHCKA FILLON NGA NJË VIJË E DREJTËNDËRTOJMË PËRTEJ PERFEKSIONITSFIDA ËSHTE PUNË E JONËNE KEMI VETËBESIMGJITHCKA FILLON NGA NJË VIJË E DREJTË

GJITHCKA FILLON NGA NJË VIJË E DREJTË

NDËRTOJMË PËRTEJ PERFEKSIONIT

SFIDA ËSHTE PUNË E JONË

NE KEMI VETËBESIM

GJITHCKA FILLON NGA NJË VIJË E DREJTË

Welcome to Akustica&Co. Take a Second and Explore it.

Kompania Akustica&Co është themeluar më vitin 2000 si biznes privat në rajonin e Gostivarit. Sot kjo kompaní numron gjithsej 20 punëtor aktiv, duke numëruar reth 400 objekte private dhe shtetërore.

Our Portfolio

Some of our projects

 • Web Design
  Portfolio Project Title
 • Photography
  Portfolio Project Title
 • Photography
  Portfolio Project Title
 • Graphic Design
  Portfolio Project Title
 • Web Design
  Portfolio Project Title