PËR NE

Pas një kohe të gjatë me punë në HAMBURG të GJERMANISË ne si familja AZIZI vendosëm që veprimtarin tonë  si mjeshtër të ndërtimit të thatë – gips punues (trockenbau),vendosëm që të fillojm me punë edhe te ne në Maqedoni.

Në vitin 2007 e themeluam edhe kompaninë tone private, AKUSTIKA&CO” në Gostivarë RM.

Siç çdo fillim edhe ne hasëm në vështërsi të mëdhaja dhe sfida të ndryshme (konkurencë,çmime etj.)mirpo ja vlejti shkaku se ky treg kishte mungesë kualiteti,perfeksioni dhe profesionalizim.

Sot kjo kompani numëron mbi 30 punëtorë aktiv dhe me mbi 400 objekte afariste dhe private të cilat mund ti vizitoni në foto albumin e web faqes tone.

Vizioni ynë ështe të jetë kompani profitabile,e përgjegjshme ndaj shoqërisë dhe mjedisit duke zbatuar standardet europjane.

Misioni ynë ështe të siguroj; shërbime cilësore,transparence dhe jo diskriminim në tregun konkurrues,avancim të pozitë në nivelin rajonal.

                                                                          Gjithçka Fillon Nga Një Vijë e DREJTË

Our Portfolio

Some of our projects

 • Web Design
  Portfolio Project Title
 • Photography
  Portfolio Project Title
 • Photography
  Portfolio Project Title
 • Graphic Design
  Portfolio Project Title
 • Web Design
  Portfolio Project Title